Fönsterrenovering Malmö

Söker ni fönsterrenovering Malmö? Måla fönster ?

Läs gärna vidare här om våra fönsterrenoveringstjänster

Behov av renovering? Boka möte

Lång historia Kort

När det gäller fönsterrenovering kan ni med förtroende vända er till oss. Vi renoverar alla typer av fönster – från äldre till nyare typer. Vi installerar de bästa glasen på marknaden till de ändamål ni är ute efter.

Vi börjar alltid med ett kundbesök där vi tillsammans med er går igenom fönstrens skick och behov av renovering. Samtidigt mäter vi fönstren för att kunna lämna en offert på renovera era fönster.

Varför behövs fönsterrenovering

Att ett fönster är skadat beror oftast på att vatten trängt in i trädet. Det kan i sin tur bero på dålig kittning, sprickor i färgen vid fogningen och bleck eller på dåligt underbehandling och felaktiga färger. För att fönstret ska återfå sin kvalitet måste dessa brister fixas.

 

Fönsterrenovering Malmö

 

Innan vi renoverar / målar om fönstren

Innan vi målare era fönster börjar vi med att låta allt trä i karm och båge torka ut. Därefter underbehandlas trädet korrekt, vi kittar om det och målar det med rätt sorts färg. När fönstret med bågar plockats bort monterar vi ett väderskydd över öppningen i karmen. Vid behov placerar vi även en värmefläkt i väderskyddet för att trädet i karmen ska få ännu bättre förutsättningar att torka. Det här gör så att vi utan problem kan renovera dina fönster även vintertid.

Är det dags att måla eller tapetera om ? 

Eller kanske renovera om ert badrum/kök?

Sugen på att få reda på vad det skulle kosta?

 

Hör av dig till oss med namn, E-post och en kort beskrivining av vad du vill ha utfört direkt här i formuläret så återkommer vi inom kort med en seriös och självklart gratis offert på fönsterrenovering Malmö.

Tänk också på att med ROT-avdraget behöver det inte alls bli dyrt att få ditt projekt ”Så fint det kan bli ?

 Ps, du vet väl att vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige? Det är en extra trygghet för både dig och oss.

 

Läs mer om måleriföretagen och deras ”nöjd-kund-garanti” här

Kontakta för kostnadsfri offert.

Skriv till oss så kontaktar vi er så fort vi kan.

Följ oss på

Ystadvägen 22 ,

21430 Malmö, Sverige