Behöver ni hjälp med tapetsering?

Just nu 10% rabatt på er renovering.

  Hjälp med tapetsering? Boka möte

  Varför ni ska välja oss för hjälp med tapetsering

   

  Rätt direkt

  Vi ser till så att allt blir rätt direkt. Och vi lämnar alltid 2 års garanti på våra måleri och tapetseringstjänster.

  Snyggt och snabbt

  Vi har många års erfarenhet av tapetsering och ser alltid till så att hela processen ska gå smärtfritt och snyggt. Vi hjälper er hela vägen från start till slut.

  Inte övertygad?

  Kontakta oss så diskuterar vi varför vi skulle vara de bästa för er.

  Olika typer av tapet

   

  Fototapet

  Nu för tiden görs de flesta fototapeter på sk. nonwowen- papper som gör att de är väldigt lätta att sätta upp och att man kan limma direkt på väggen så att tapetseringen blir lättare att utföra. Kanterna blir nästan osynliga och de blir väldigt fint i mönsterna. Du kan tom sätta upp en bild på dig själv om du vill. Det finns massvis med olika motiv man kan välja på. Vill ni ha tips eller råd så hjälper vi gärna till. Vi är bara ett samtal bort.

  Papperstapeter

  Här finns de flesta tapeterna. Här finns vanliga släta tapeter, enfärgade eller med mönster och strukturtapet. Byggtapet är en billigare variant av papperstapet och av lite sämre kvalité och därmed också tunnare kvalitet. Denna typ används vanligtvis som första tapet i nybyggda hus. Ytan är ett bra underlag om du ska tapetsera en annan tapet på en förut obehandlad yta.

  Vinyltapeter

  Vinyltapeter består av papper och plast, vanligtvis PVC. Ytan gör tapeten tåligare och är tvättbar. Det kan vara stor skillnad på kvalité även bland vinyltapeterna. Kontrollera därför de alltid så tapeten uppfyller de kraven ni har på tapeten. Vinyltapeter är bra överallt i huset där den kan utsättas för fukt t.ex kök eller tvättstuga. Blanda inte ihop vinyltapeter med våtrumstapeter. Vinyltapeter ska inte sättas upp i våtutrymmen.

  Behöver ni hjälp med andra typer av renovering så gå gärna in på vår huvudsida och läs. Måleri Malmö

  Var är det ni behöver hjälp med?

  Var är det ni behöver hjälp med?

  Följ oss på

  Ystadvägen 22 ,

  21430 Malmö, Sverige