Måleritjänster och Renoveringstjänster i Malmö

Här kan ni läsa lite om Måleritjänster och Renoveringstjänster i Malmö som vi utför.

Skrolla ner för att läsa vidare.

Renovering av hem

Eller lokal

Vi erbjuder renoveringstjänster som bl.a. badrumsrenoveringar och renovering av kök i Malmö / Skåne med omnejd. Vi har våtrumsbehörighet och utför både stora som små renoveringsuppdrag för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner samt företag.

Med ROT-avdraget sänks arbetskostnaden vid reparationer, tillbyggnader och renoveringar i bostaden med 30%.

Om ni har en idé så ser vi till att den blir Sanning 

Våra tjänster

Vi utför många olika typer av tjänster, här finner ni en lista med några av dem.

Vi har gedigen erfarenhet inom måleriarbeten och utför allt inom byggnadsmåleri för privatpersoner och företag i Malmö-området. Vi arbetar över hela skåne så tveka inte höra av er.

Lägenhetsrenovering

Vi ser till att du får lägenheten precis som du vill ha den – till ett konkurrenskraftigt pris och med ROT-avdrag.

Invändig målning

Genom att måla om inomhus kan rum, dörrar, fönster eller en hel bostad få ett alldeles nytt utseende. Anlitar du Partner Måleri är du garanterad invändig målning med stor noggrannhet och ett vaket öga för detaljer.

Utvändig Målning

Om det är dags att måla om huset kan det vara bra att veta vart du ska vända dig. Eftersom en utvändig målning av huset är ett stort projekt som tar tid och kräver gedigen kunskap är det alltid säkrast att anlita experter istället för att försöka sig på arbetet på egen hand.

Våtrumsmålning

Måla om badrummet! Höj värdet på hemmet och gör en våtrumsmålning! Det är även ett effektivt sätt att förnya och fräscha upp badrummet eller annat våtutrymme. Däremot kan en våtrumsmålning få allvarliga konsekvenser om det inte utförs rätt. Och att ha ett väl utfört våtrumsskydd är otroligt viktigt för att förebygga vattenskador.

Fönsterrenovering

Fönstermålning och totalrenovering! När såg du över dina fönster senast? Förutom att färgen på dina fönster har stor betydelse för husfasaden och ger ett trevligare intryck, skyddar den även från yttre påfrestningar.

Fasadmålning

Välj ny fasadkulör eller fräscha upp! Att måla om huset är ett stort projekt. Det krävs både kunskap och erfarenhet. Oavsett vilken fasadpanel du har på ditt hus, har vi den rätta kunskapen för att uppfylla dina förväntningar.

Och självklart – ett långsiktigt resultat.

Tapetsering

Sätt färg på tillvaron! Vi tapetserar i lägenheter, hus, butiker och kontor. Att  tapetsera väggarna är ett enkelt sätt att förnya och pigga upp hemmet eller företaget. Underarbetet är A och O för ett snyggt resultat.

Och du vill att det ska hålla i många år, eller hur?

Fasadtvätt

Vi erbjuder våra kunder en miljövänlig fasadtvätt. Regelbunden rengöring är ett enkelt och prisvärt sätt att undvika kostsamma fasadrenoveringar. .

Vill ni läsa mer om oss är ni välkomna att lära mer på vår hemsida

Behöver du hjälp med någon typ av renovering?

Då har du kommit helt rätt.

Vi tar gärna ett första kostnadsfritt möte eller telefonsamtal där vi tillsammans går igenom dina önskemål och möjligheter.

Ring oss på 0762 866629 eller skicka in formuläret så hör vi av oss så fort vi har möjligthet.

Kontakta för kostnadsfri offert.
Skriv till oss så kontaktar vi er så fort vi kan.

Följ oss på

Ystadvägen 22 ,

21430 Malmö, Sverige